Ja nyt kirjoitan luokkaretkestäni, josta en ole voinut ennemmin kirjoittaa, koska netti oli poikki niinkuin jo edellisestä kirjoituksesta ilmenee.

Me eli koko 6- lk mukaanluettuna Tuula minun avustajani, ja kaksi opettajaa. Ennen lähtöä kaikki antoivat kännykkä numeronsa kahdelle opettajalle, joista toinen oli viidennen luokan opettaja, joka tuli valvomaan poikia. Lähtötunnelmat olivat mahtavat ja automatka sujui nopeasti, niinkuin aina kun koko luokka on matkalla!

Matkan jälkeen menimme viemään hotelliin  kaikki kamppeet, ja eväät. Sitten koitti Lintsin kiertoa ainakin neljän tunnin edestä ( Siis varovasti arvioiden ) ja menimme hotelliin, jossa kaikki pojat mahtuivat samaan huoneeseen.

Tämä taas johtui siitä, että huoneessa oli kerros sänkyjä ja itse huone oli tilava! Niinkuin kaikki varmaan ovat arvanneet koko luokka valvoi ainakin reippaasti yli kahteentoista, ja nukuttiin sen jälkeen hyvin.

Aamulla syötiin aamupala ( Muita ruokailuja en kerro, sillä ne olivat tavallisia ) ja söimme maukkaan aamiaisen. Sen jälkeen halukkaat voivat mennä uimaan, ja olisin itsekin mennyt jos en olisi ollut vielä pikkuisen nuhainen. Sen jälkeen menimme urheilumuseoon.

Siellä ei ollut oikein mitään kiinnostavaa, ja sen jälkeen menimme Heurekaan.

Siellä söimme ja tutkimme paikkoja ja kaikkia Heurekan ihmeitä. Jos minulta kysytään, niin piikkimatto oli paras. Siinä oli ihan oikeasti teräviä nauloja ja se ei sattunut yhtään, koska jotenkin se perustui hermopisteisiin. Sitten menimme katsomaan sen vuotisen elokuvan, joka vaihtui joka vuosi. Sitten menimme Jumboon. Sieltä en löytänyt mitään suppeahkon valikoiman takia, ja sen jälkeen kun kaikki oli sovitulla paikalla alkoi kotimatka. Silloin kuultiin parhaat vitsit mutta muten se sujui haikei mielin. Meidät haettiin pysäkiltä kotiin ja menimme nukkumaan heti kun olimme kotona, eli 23.30.